10 Aug 2011

Bijna on-line

Categorie: Over webloggen,Website ontwikkeling — lammert @ 3:04

Na een paar jaar van bijna wekelijks vragen, meer dan een jaar op de prioriteitenlijst en vier maanden vertraging na de oorspronkelijke geplande opleverdatum van april 2011 zit er dan eindelijk beweging in de aansluiting van ons dorp op het snelle internet. Naar verluidt is bij het hoofdkantoor van het natuurreservaat ongeveer 200 meter van ons huis een centrale ADSL router geplaatst, en het is nu nog slechts een kwestie van een verzoekschrift indienen en wachten op de kabeltrekkers totdat we op bewoonde wereld worden aangesloten.

Goed nieuws voor iedereen die met smart zit te wachten op meer foto’s en nieuws op de weblog uit dit deel van Kazachstan wat op dit moment alleen maar in het holst van de nacht kan worden toegevoegd. Ook goed nieuws voor mijn bedrijfsactiviteiten, want een groot deel van mijn software en internet activiteiten moet hiermee stukken eenvoudiger gaan. En tenslotte ook goed nieuws voor onze toeristen, omdat we dan eindelijk in staat zijn Wifi aan te bieden.

27 queries. 1.350 seconds.