31 Mar 2013

Soepkippenweer

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 14:20

Wanneer Jan Versteegt voor vandaag het weerbericht in zuid Kazachstan had moeten voorlezen dan had het zeker de betiteling “soepkippenweer” gekregen. Ik ben nu weer twee weken terug in Kazachstan en het zonnige warme weer dat zich hier de eerste dagen toonde is omgeslagen in typisch Nederlands neerslachtig weer. Niet warm, geen vorst, maar grijs en druilerig zonder veel wind en zonder veel hoop dat het de komende uren beter wordt. Erger nog, de weersvoorspelling geeft aan dat het ook morgen en in de ochtend van dinsdag nog zulk weer zal zijn.

Het geeft wel mooi de gelegenheid de weblog weer eens bij te werken. Het afgelopen half jaar is er veel gebeurd, zowel wat betreft onze bouwactiviteiten als ook in het algemene privé leven. Dus de komende paar dagen zullen er weer de benodigde nieuwe verhalen met foto’s op deze site verschijnen.

1 reactie

 1. Hallo Lammert,

  vielleicht kannst du dich noch an uns erinnern, wir waren letzten Sommer bei euch im Urlaub, Natalia, ihre Schwester Lydia und ich.

  Natalia und ich verfolgen seitdem all eure Aktivitäten im Internet, zum einen weil es so wunderschön bei euch war und zum anderen, weil es uns sehr interessiert, was der “Holländer in Kasachstan” so erlebt. Die vielen neuen Eindrücke die ich in den 14 Tagen bei euch sammeln durfte, sind heute noch oft in meinen Gedanken und es vergeht selten eine längere Zeit, wo wir zu Hause nicht mal von euch reden und uns an die vielen schönen Momente erinnern.

  … im Augenblick warten wir auf das Update zum neuen Haus 🙂 … und auch wieder auf schöne neue Bilder…

  Liebe Grüße an alle, auch an deine Schwiegereltern

  Natalia und Marco

  Reactie door Marco — 10 Jun 2013 @ 20:09

27 queries. 0.206 seconds.