18 Mar 2014

KLM heeft het goed met me voor

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 1:43

Vandaag vlieg ik na een werkzame winter terug van Nederland naar Kazachstan. Door de economische crisis zijn de prijzen van tickets onder druk komen te staan, en KLM doet daar nog eens een schepje bovenop door bij het inchecken van extra bagage via internet nog extra korting te geven. Maar ik vrees dat de website nu wat te optimistisch is, want bij het inchecken van een extra koffer verwacht ik niet, dat ik echt die 18130 dollar op mijn creditcard teruggestort krijg…

Kortingsactie KLM op extra bagage

3 Reacties

 1. Ik heb dit bericht gemeld aan KLM via hun twitter account http://www.twitter.com/KLM en kreeg binnen een half uur bericht dat ze het gaan onderzoeken. Dat antwoord was kennelijk zo interessant dat anderen het direct begonnen te retweeten en bij hun favorieten te zetten.

  KLM heeft haar eigen antwoorden vervolgens direct van twitter verwijderd. Stelletje bangerds, kunnen er niet tegen dat hun fouten in het open veld bekend zijn 🙂 Maar ik heb hun antwoorden nog steeds in mijn email box, just in case.

  Reactie door lammert — 18 Mar 2014 @ 7:21

 2. Hee Lammert,

  Wordt het niet eens tijd voor Flying Blue Petroleum, dan check jij je koffer gratis in en Almaty is een olieroute.

  Groet Frank

  Reactie door Frank — 26 Mar 2014 @ 11:12

 3. Weer tijd voor een riedeltje updates?

  Reactie door Ted — 12 Dec 2014 @ 2:50

27 queries. 0.203 seconds.