1 Jun 1985

1984-1985, Atheneum 5, RSG Ooststellingwerf

Categorie: Schoolfoto's — lammert @ 0:00

De vijfde klas van het Atheneum van de RSG Ooststellingwerf in Oosterwolde van schooljaar 1984-1985.

1984-1985, Atheneum 5, RSG Ooststellingwerf

Gerard van der Kamp, Peter Bos, Marco Strik, Hans Welle, Jan Veenstra, Lammert Bies, Michel Hulshof, Jaap Koopman

Baeke Westerhof, Siemie van Guldener, Hayo Bohlken, Angela van Eijden, Maarten Adamse, Wianda Visser, Coen de Hamer, Einar Horbeek

Matthias Sjonka, Kaj de Vos, Marjan Kraak, Jolanda van der Horst, Jelke Hoekstra, Gert van der Meer

13 Reacties

 1. Wat een leuke site heb je gemaakt! Heel professioneel! Ik kwam op deze weblog terecht toen ik info zocht over de RSG reunie met google. Je kent me waarschijnlijk niet, jij zat volgens mij een klas hoger dan ik.
  Het meisje op de foto waar je de naam niet van weet, heet Angela. Ze heeft ook bij mij in de klas gezeten, nadat ze was blijven zitten. Achternaam ben ik vergeten.
  Groetjes,
  Tine

  Reactie door Tine de Jong-Veenstra — 12 Mar 2006 @ 21:24

 2. Hallo Tine,

  Ik kan mij nu inderdaad herinneren dat ze Angela heette. Ik heb het in de tekst bij de foto aangepast. Ze heeft volgens mij maar een jaartje bij ons in de klas gezeten, ze kwam daarvoor van een andere school. Ik zal er nog eens over nadenken. Misschien dat de achternaam me te binnen schiet nu ik de voornaam weet.

  Reactie door lammert — 12 Mar 2006 @ 23:00

 3. Lammert,
  Leuke site. Ik kwam hier ook toen ik zocht op reünie. Misschien ken je me nog van de busritten naar Groningen. Ik woonde toen in Donkerbroek. Maar goed, ik zag dat je vraagtekens had staat bij de schoolfoto uit 1984 – 1985. Volgens heet ze Angela van Eijdhuizen. Ze bleef zitten en zat vervolgens bij mij in de klas. Gerard van der Kamp is tegenwoordig een collega van me bij LogicaCMG in Groningen.

  Groeten,
  Piet

  Reactie door Piet Wenings — 21 May 2006 @ 21:45

 4. Hallo Piet,

  Bedankt voor de reactie. Ik heb de naam van Angela aangepast, nu is de namenlijst helemaal compleet Ik herinner je inderdaad nog van de busritten naar Groningen. Binnenkort is de reunie, kunnen we misschien daar verder bijpraten.

  Reactie door lammert — 26 May 2006 @ 16:29

 5. Hallo Lammert,

  leuke site! Volgens mij heet de Angela die jullie zoeken niet Eijdhuizen, maar ‘van Eijden’. (Als ik het niet mis heb?)

  Veel succes!

  groeten uit Duitsland

  Wilbert

  Reactie door wilbert — 3 Aug 2006 @ 15:48

 6. Van Eijden komt mij inderdaad bekender voor dan Eijdhuizen. Ik heb wederom de naam aangepast. Hopelijk heb ik nu eindelijk het goede labeltje bij het goede plaatje 🙂

  Reactie door lammert — 5 Aug 2006 @ 16:16

 7. Hé Lammert,

  Verbaast me dat je geen foto(‘s) van de reunie van de RSG op je site hebt staan (of zijn die niet gemaakt). Was leukje na een zeer lange tijd weer te zien.

  Groeten van een digbeet,
  Hendrik Weggemans

  Reactie door Hendrik Weggemans — 8 Oct 2006 @ 11:18

 8. Hallo Hendrik,

  Die foto’s van de reunie zijn er wel, maar ze staan niet in het fotoalbum maar in mijn doorlopende verhalenstroom. Daardoor zijn ze misschien wat moeilijker te vinden. De volgende pagina bevat de tekst en foto’s van de reunie:

  http://www.lammertbies.com/weblog/2006/06/10/

  Reactie door lammert — 8 Oct 2006 @ 11:28

 9. Hi Lammert,
  Ik zocht op ‘t internet naar “Hayo Bohlken”, Stamvader van een der Bohlken families. Deze Hayo leefde omstreeks 1670 in Oost Friesland (Neustadt Goedens) Zover ik weet zijn alle Nerlandse Bohlkens familie en ik vraag me af wie de ouders en voor ouders zijn van deze Hayo.
  Groeten uit Queensland, Australie.

  Frits Bohlken

  Reactie door Frits Bohlken — 18 Apr 2007 @ 2:06

 10. Dag Lammert,

  Al googlend op mijn eigen naam, en denkend dat ik nergens op het internet te vinden ben ,kwam ik zowaar mezelf op deze foto uit de oertijd tegen. Leuk!
  We hebben elkaar in Nijmegen jaren geleden voor ‘t laatst gezien met Kaj en Matyas.
  Hoe gaat ‘ie? Ik ben ondertussen getrouwd met Liesbet en heb een dochter Nynke.

  Groetjes: Jan

  Reactie door Jan Veenstra — 19 Apr 2008 @ 20:52

 11. zal ik maar duidelijkheid geven; het is inderdaad angela van eijden en volgens mij is er nog nooit zo lang over mij gepraat in het openbaar. Grappig!
  en ja, ik kwam vanwege een verhuizing van een andere school, namelijk het St. Vituscollege in Bussum en stroomde in de 5e klas bij jullie in.
  Dat waren mooie schooljaren!
  en wat leuk om te lezen wat er van een aantal andere terecht is gekomen.
  ter info; ik woon tegenwoordig in Winsum met John. Hij is melkveehouder en ik werk bij AOC Friesland waar ik startende ondernemers begeleid, plus ik ben mede-coordinator van de eindexamenprojecten van de vierjarige opleiding bij mbo-veehouderij.
  Hartelijke groeten!
  Angela van Eijden

  Reactie door angela van eijden — 26 Jun 2008 @ 18:25

 12. Hoi Lammert,

  is het mogelijk dat ik het e-mail adres krijg van de Frits Bohlken die het bericht nummer 9 schrijft? Dan antwoord ik even netjes dat we inderdaad familie zijn.
  Groetjes,

  Anneke Bohlken

  Reactie door Anneke — 21 Aug 2008 @ 4:46

 13. zo kwam ik op je site terecht, nadat ik het woord RSG Ooststellingwerf ingetypt had.
  ik zat in de andere atheneum klas, je avonturen in Kazachstan heb ik met plezier gelezen.
  inmiddels 43 jaar jong, woon ik alweer bijna 21 jaar in de omgeving van Den Bosch.
  groeten,
  Hennie

  Reactie door Hennie Lottman — 18 May 2009 @ 22:47

27 queries. 0.551 seconds.