26 Aug 2004

Brand

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 18:47

Er is brand bij het hoofdkantoor van het natuurreservaat. Tijdens laswerkzaamheden in een loods is een brandje ontstaan. Op zich geen groot probleem, maar in dezelfde loods ligt ook de brandstof opgeslagen voor de voertuigen van het reservaat. Wel een beetje dom om daar te gaan lassen, maar het kwaad is geschied dus nu moet er actie worden ondernomen.

Brandweerwagen

De brandweer heeft een kazerne in Wanovka. Twee wagens worden ingezet, die elk hun eigen voorraad schuim aan boord hebben. De brandweerlieden zijn duidelijk niet happig om lang in de gevarenzone te blijven, en met bliksembezoeken binnen van enkele seconden proberen ze polshoogte te nemen om te kijken hoe ze het blussen het beste kunnen aanpakken.

Brand bij het natuurreservaat

Uiteindelijk slaat de brand niet over naar de brandstof en met wat schade aan het dak kan uiteindelijk het sein “brand meester” worden gegeven.

10 queries. 0.072 seconds.