15 Jan 2005

Klassenfoto’s

Categorie: Website ontwikkeling — lammert @ 1:37

De eerste foto’s van mijn jonge jaren in de schoolbanken staan op het net, inclusief namenlijst voor zover ik mij die nog kon herinneren. Het zal denk ik niet lang duren voor de andere schoolfoto’s er ook opkomen. Maar er zit dit weekend ook een hoop normaal werk aan te komen dus misschien dat het voorlopig ook wel blijft liggen. Vooruit kijken naar de toekomst gaat mij altijd wat lastig af. Als dat niet zo was zat ik nu waarschijnlijk in de aandelenhandel ­čÖé

Na spitwerk ben ik er wel achtergekomen dat de pagina-indeling zoals Jan Marijnissen die heeft op zijn weblog een min of meer standaard feature is van WordPress. Ik heb hem geprobeerd maar hij bevalt nog niet helemaal in combinatie met de bestandsbenaming die ik gebruik. Een kwestie van nog hier en daar wat aanpassen maar de basisgedachte was al geïmplementeerd. Dat scheelt dus het nodige werk.

1 reactie

 1. Hallo,
  ik was op zoek naar een Grundfospomp voor mijn verwarmingsketel en kwam zodoende op jouw weblog.Ik moet zeggen dat het er professioneel uitziet.Goede indeling, duidelijke verslagen echt heel prettig om te lezen en je krijgt een idee hoe het daar in het koude Kazachstan aan toe gaat. Wel regelmatig reisfilms op de TV gezien, echter een weblog van een Nederlander die in Kazachstan woont en leeft lijkt mij uniek. Nou het allerbeste voor jou, je vrouw en kind. Ik zal jouw weblog aan vrienden en kennissen doorgeven.
  mvg
  Romano Filippi
  Velp, Holland.

  Reactie door Romano Filippi — 24 Feb 2006 @ 9:32

26 queries. 0.531 seconds.