24 Feb 2005

Onze Lada

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 3:49

Veel mensen vragen ons in wat voor auto Elmira en ik in Kazachstan rondtoeren. Wanneer ik zeg dat we in een Lada rijden kijken de meesten me maar een beetje meewarig aan. Tot ik ze vertel dat deze nieuw auto slechts € 3500,- kostte, en voor die prijs voorzien is van lichtmetalen velgen, centrale deurvergrendeling met radiografische afstandsbediening en een stereo cassette installatie.

Zelf heb ik er nog een car-kit ingebouwd, een koelkast achterin voor als het 42 graden is maar we ons drinken toch koel willen houden en een binnen/buiten thermometer. Wanneer je dan rekent dat de vering van de Lada veel geschikter is voor de hobbelwegen in Kazachstan dan de vanuit het westen geïmporteerde wagens die bovendien veel lager op de wielen staan en daardoor nogal eens buikschuiven dan is dit nog niet zo’n slechte keus.

Let ook op de flitsende uit Nederlande meegenomen belettering waarmee we onze inseminatiepraktijken aan de man brengen. Deze afbeelding is al een half jaartje oud, maar stond op dia. Nu ik hem eindelijk ingescand heb kunnen ook anderen ervan genieten.

Onze Lada

24 queries. 0.503 seconds.