31 Jul 2005

Artist’s impression van ons te bouwen huis

Categorie: Nieuwbouw huis — lammert @ 20:17

Op deze weblog is al een aantal keren de aanstaande bouw van ons huis besproken met de daarbij optredende problemen om kwalitatief goed materiaal en personeel te vinden. Maar het huis zelf is nog niet aan bod gekomen. Om een tipje van de sluier op te lichten hier een artist’s impression van het huis. Details kunnen hier en daar nog wat gewijzigd worden maar dit is hoe het er zo ongeveer uit gaat zien.

De dubbele garage aan de voorkant zit op het niveau van de bodem. Het vloerniveau van het huis zelf ligt echter op 1,375 m om daaronder een voldoende groot souterrain over te houden. Onze originele plannen om het vloerniveau lager te houden zijn (letterlijk) gestrand op de keiharde bodem die zich op zo’n 60 centimeter diepte bevindt. Onder het motto “dan maar de lucht in” hebben we daarom het hele vloerniveau opgekrikt.

Artist's impression van de voorkant van ons nieuw te bouwen huis
Artist's impression van de achterkant van ons nieuw te bouwen huis

24 queries. 0.505 seconds.