18 Sep 2005

Ik ben Elmo

Categorie: Luchtig — lammert @ 9:30

Op het internet komen veel quizen voor. Met sommige kun je uitzoeken welke politieke partij het beste bij je past, met anderen leer je van welke muziekstijl je het meeste houdt. Recent kwam ik een quiz tegen waarmee je kunt bepalen op welk karakter uit Sesamstraat je lijkt. Nadat ik alle vragen had ingevuld berekende de computer dat Elmo uit Sesamstraat het beste bij mij past. Ik denk ook wel dat dat klopt. Elmira noem ik ook meestal Elmíé op dezelfde toon waarop Elmo gewoonlijk spreekt. De beschrijving zoals die uit de quiz kwam:

Je bent ELMO. Je bent schattig en iedereen houdt van je. Je bent een goede vriend die niet zomaar anderen laat vallen. Je kwetst nooit iemand en je eigen gevoelens worden zelden gekrenkt. Het leven is een luchtig briesje. Je bent doorgaans geestig en luchtig. Pas op voor een dolk in de rug en je hebt geen zorgen.

Well, for those who know me…

22 queries. 0.490 seconds.