24 Nov 2005

Pappa’s hoed is nog een beetje groot

Categorie: Foto's van Nathalie — lammert @ 12:24

Pappa’s hoed uit Mali is nu nog een beetje groot, maar als ik later net zo groot ben als pappa wil ik ook zo’n hoed.

Nathalie met pappa's Mali hoed

1 reactie

 1. Hallo Lammert,

  vorig jaar begin mei heb ik samen met mijn ouders en een vriend jou en je Kazachse familie bezocht in Jabaglu. Misschien weet je het nog. In ieder geval alsnog dank voor de gastvrijheid! Elmira was toen reeds hoogzwanger.
  Ik lees en zie nu dat jullie alweer een tijdje in het bezit zijn van een prachtige dochter. Daarmee alsnog gefeliciteerd! (Ik ben zelf ook getrouwd met een Kazachstaanse dame en we hebben eveneens een dochter. Net als bij jullie levert Kazachs en Hollands bloed blijkbaar plaatjes van kinderen op!We wonen in Haarlem).
  Jouw uitstekende Wiln-Natures site kende ik al een beetje maar nu ook je andere sites. ‘Go Kazakhstan’ is eveneens erg interessant. Op jouw persoonlijk site was ik getroffen door het verhaal van je dammende broer. Als denksporter (schaker) was die geen onbekende voor mij.
  De reden dat ik me momenteel weer in Kazachstan verdiep is dat ik mijn baan heb opgezegd en (o.a.) speciale reizen naar Kazachstan wil gaan aanbieden. De mooie ‘reserve’ Aksu-Zhabagly’ is één van de mogelijkheden. Ik vraag me af in hoeverre jij je bezighoudt met het toerisme naar de ‘reserve’, en of er mogelijkheden zijn voor samenwerking. Mijn doel is om toeristen te vinden, een ander zal de trips en accomodaties moeten regelen.
  Enfin, ik wens je sterkte en plezier met je gezin en bezigheden in Kazachstan en Nederland.

  Met hartelijke groeten,

  Ardjan Langedijk
  ardjan32@hotmail.com

  Reactie door Ardjan Langedijk — 2 Feb 2006 @ 15:01

27 queries. 0.549 seconds.