25 Jan 2006

Vakantie in Nederland

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 0:48

Vroeger was het anders. Toen ging ik op vakantie naar Kazachstan. De rollen van de landen zijn nu echter omgedraaid. We wonen goeddeels in Kazachstan en Nederland is een uitje geworden. Het volgende bezoek aan Nederland van ons drieën staat gepland in juni. Dat is niet voor niets. In de maanden april en mei willen we de betonfundering storten voor onze omheining en multifunctionele huis, en die kan mooi uitharden in de maand dat we in Nederland zijn. Tijdens dat bezoek pikken we direct hier en daar een verjaardag van een familielid mee.

Eén van de dingen die Elmira zeker wil doen is een bezoek brengen aan één van de Waddeneilanden. Ik heb daarom vandaag al op de website van de VVV van Schiermonnikoog gezocht naar beschikbare vakantieverblijven in die periode. Gelukkig is er nu nog voldoende plek voor een aanvaardbare prijs, maar wanneer we wachten tot we eind mei in Nederland aankomen is waarschijnlijk het meeste al volgeboekt.

Je merkt het al, ons eerstvolgende bezoek aan Nederland wordt een echte vakantie.

11 queries. 0.193 seconds.