17 Apr 2006

Een dagje rustig achter de computer

Categorie: Dagelijkse leven,Over webloggen — lammert @ 21:43

De afgelopen week is druk geweest. Al twee keer naar Shymkent en de nodige achterstallige reparaties in huis uitgevoerd. Bovendien is een begin gemaakt met het bouwrijp maken van ons bouwterrein in het centrum van het dorp en al met al is er geen tijd geweest om de weblog bij te werken. Het warmwater circuit in huis werkt weer naar behoren en de toeristen zijn een paar dagen op stap naar Chokpak en een kampeernacht in de Karataubergen. De graafmachine is vandaag bezet, dus een mooie dag om alle foto’s die Elmira de afgelopen maanden in Kazachstan gemaakt heeft te sorteren en de mooiste op de weblog te plaatsen. In de voorgaande maanden van de weblog zijn een aantal foto’s bijgeplaatst, dus blader gerust even een stukje terug.

22 queries. 0.484 seconds.