14 May 2006

Nathalie’s eerste verjaardag

Categorie: Foto's van Nathalie,Nathalie — lammert @ 23:26

Dingen in Kazachstan gaan niet altijd zoals gepland. Gisteren zouden we met de auto de nodige lekkernijen uit Shymkent ophalen voor de verjaardag van Nathalie vandaag. Daarom moeten we vandaag eerst weer naar Shymkent voor het inkopen van ondermeer de taart. Zonder taart immers geen verjaardag, zelfs niet in Kazachstan.

Het kinderfeestje dat we ‘s avonds houden is nogal beperkt. Elmira’s zus Gulnara komt rond negen uur in de avond met de kinderen Bigsultan en Machabat. Dat klinkt wat laat voor een Nederlands kinderfeestje, maar in Kazachstan is dat heel gewoon. Onze eenjarige Nathalie gaat zelden vroeger dan half twaalf in de avond naar bed.

De taart blijkt bij Nathalie duidelijk favoriet. Nauwelijks staat ie op tafel of ze heeft met haar hand al een slagroompunt te pakken. Machabat en Bigsultan zitten duidelijk verbaasd te kijken naar onze kleine opdonder.

Foto van Nathalie met verjaardagstaart

1 reactie

  1. Gefeliciteerd, 1 jaar, een prachtige meid om te zien.

    Ik lees je weblog vrij vaak, dus ik ben aardig op de hoogte.

    Groet van Albert, Willy, Gemma en Cristian Bunte uit Nieuwegein

    Reactie door Albert Bunte — 4 Jun 2006 @ 8:25

9 queries. 0.055 seconds.