2 Jan 2007

Sneeuwschuiven met de tractor

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 13:28

Aan het eind van de weg door Zhabagly, dicht bij de voormalige waterkrachtcentrale, ligt een Kazachs hotel. Normaal wordt de vier kilometer lange asfaltweg daarnaartoe ‘s winters door de tractor van het natuurreservaat sneeuwvrij gehouden, maar de tractor is kapot en er zijn nu toeristen in het hotel gestrand die met hun personenwagen niet door de dertig centimeter hoge sneeuw kunnen komen. Het hotel heeft daarom mijn schoonvader gevraagd om de weg naar het hotel toe te schuiven zodat de toeristen naar huis kunnen. Samen met overbuurman Aristan die als bewaker en klusjesman bij het hotel werkt als passagier in de laadschop vertrekt mijn schoonvader met de tractor om de toeristen te ontzetten.

Tractor in de sneeuw

24 queries. 0.507 seconds.