11 Jan 2007

Doos uit Nederland

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 17:13

Op de dag van mijn vertrek uit Nederland in december heb ik een doos met spullen bij het postkantoor afgeleverd. Deze doos is vandaag aangekomen in Wanovka en het postkantoor belde of wij hem wilden afhalen. Eenmaal thuis maakt Elmira hem snel open om te zien wat er allemaal inzit. Onder andere enkele Sinterklaascadeaus die Sinterklaas voor haar en Nathalie in Nederland heeft afgeleverd en de gebruikelijke serie soep en maaltijdmixen.

Ik pak mijn dozen net zo in als de gemiddelde Kazach dat doet, met ongeveer 100 meter breed plakband om het karton te verstevigen en om regen en sneeuw geen kans te geven. Want de afhandeling van dergelijke zware pakketten gebeurt in Kazachstan niet overal met evenveel takt en beleid en dozen komen vaak meer rond, dan vierkant aan.

Elmira opent een doos uit Nederland

24 queries. 0.504 seconds.