21 Apr 2007

Televisie interview tussen de tulpen

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 12:56

Tulpen schijnen een magische aantrekkingskracht te hebben op de televisiemakers in Kazachstan. In het verleden zijn wij al eens vaker tussen de tulpen geïnterviewd door één van de televisiekanalen en vandaag liepen we weer per ongeluk een televisieploeg tegen het lijf.

Samen met Jeff—een Brit uit Shymkent die daar werkt in de olieindustrie—hadden we vandaag afgesproken om naar Krasne Gorky te gaan, één van de mooiste oorspronkelijke tulpenvelden in zuidelijk Kazachstan. Helaas bleek een televisieploeg uit Almaty daar ook aangeland te zijn om een uitzending over die elk jaar vanzelf weer opkomende rode wonders te maken. Die twee buitenlanders waren natuurlijk meer dan welkom en we werden daarom direct geïnterviewd over wat wij vonden over hoe de Kazachstaanse bevolking en overheid omging met de wilde natuur. Na wat opmerkingen voor de camera over natuurbescherming en verantwoordelijk omgaan met wat er aan natuur is wisten wij ons los te rukken uit hun greep voor de geplande wandeling.

Televisie interview tussen de tulpen

10 queries. 0.058 seconds.