9 Oct 2007

Nederlanders op de weg

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 11:58

Zelden kijk ik meer van iets op in Kazachstan, maar vandaag zag ik iets waarvoor ik onze auto een paar honderd meter verder op de weg draaide om terug te rijden om het nog eens goed te aanschouwen.

Op een parkeerplek op de weg tussen Wanovka en Azatlik stond een witte Opel Combo geparkeerd. Nu is zo’n kleine bestelauto in Kazachstan sowieso al iets bijzonders—men houdt hier van groot en imponerend—maar deze was voorzien van Nederlandse kentekenplaten.

De reden bleek al snel. Een paar Nederlanders—Eric en Ernie—waren een tijd geleden begonnen aan een reis van Nederland door Centraal Azië op weg naar Pakistan en vannacht hadden ze op deze parkeerplaats doorgebracht. Net als elke moderne reiziger houden zij ook een reisverslag op internet bij.

Opel Combo met Nederlanders in Kazachstan

14 queries. 0.202 seconds.