22 Oct 2007

Feestelijke opening

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 10:55

Beschaving zit in kleine dingen. Toen ik in 2002 voor het eerst anderhalve week bij Elmira’s schoonfamilie op bezoek was, was het toilet buiten door de regen ingestort en bestond de enige vorm van stromend water uit een tuinslang op het erf.

In de afgelopen vijf jaar is er het nodige veranderd. De kolenkachel is de deur uit en sinds kort staat er een heuse Bosch combi CV ketel in het huis die alle kamers in de winter op een aangename temperatuur houdt. Een combiketel kan meer kan dan alleen radiatoren verwarmen en daarom heb ik direct maar het benodigde leidingwerk aangelegd naar beide keukens. Daardoor is er nu voor het eerst warm stromend water in de keuken. Mijn schoonmoeder opent hier onder het toeziend oog van Elmira en Isabel symbolisch deze noviteit met het doorknippen van een lint in de keuken van het guesthouse.

Lint wordt doorgenipt voor ingebruikname van warm water

24 queries. 0.501 seconds.