15 May 2008

Landbouwcongres in Wanovka

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 13:02

Vandaag is er een landbouwcongres in Wanovka, de hoofdplaats van onze gemeente. Op het congres tonen een aantal vooruitstrevende bedrijven uit de agrarische sector in de gemeente hun producten en diensten. Van ons is er een stand van het veterinaire centrum met inseminatiestation, rechts op de foto.

Landbouw congres in Wanovka

Tijdens het congres worden prijzen uitgedeeld aan de meest veelbelovende projecten. Ruslan die als plaatsvervanger van mijn schoonvader fungeert die op dit moment in Rusland zit, neemt daarvoor bloemen, een oorkonde en een televisie in ontvangst. Een televisie lijkt het gebruikelijke cadeau in Kazachstan te zijn, al zou daar voor ons wel wat variatie in mogen komen.

Ruslan krijgt prijs op landbouwcongres

1 reactie

  1. Het is alweer ff stil hier – ben je druk aan het werk?

    En wanneer kom je weer ‘s in de buurt?

    Hoe is ‘t met wife & kids?

    Grts, Walter

    Reactie door Walter W. Krijthe — 8 Jul 2008 @ 10:17

26 queries. 0.535 seconds.