17 Jul 2008

Wie niet sterk is…

Categorie: Nieuwbouw huis — lammert @ 16:03

De in elkaar gelaste hekwerken wegen per stuk zo’n zestig kilogram. Dat is een behoorlijk gewicht om vanaf de lasplek te versjouwen naar de omheining waar het vervolgens aan de ankers in de betonpalen moet worden gelast. Daarom heb ik een transportkarretje gemaakt waarop ik eenvoudig één kant van zo’n hekwerk kan leggen. De andere kant kan ik eenvoudig optillen en het geheel duw ik met gemak in mijn eentje naar de plek van bestemming. De beugels van het karretje waarin het frame van een hekwerk precies past zijn met een paar bouten en moeren bevestigd dus wanneer de omheining helemaal klaar is kan ik eenvoudig die beugels verwijderen en iets anders op het chassis bevestigen.

Transportkar voor mijn hekwerken

24 queries. 0.503 seconds.