26 Nov 2008

Nieuwe riolering

Categorie: Onze bouwval — lammert @ 16:35

In Nederland is het gebruikelijk dat de centrale riolering door het midden van de straat loopt. Op die manier kunnen huizen aan beide zijden van de weg gemakkelijk worden aangesloten en hoeft niet Jan en Alleman om toestemming te worden gevraagd wanneer er aan de centrale leiding werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Bij ons in Zhabagly is dat anders. Bij de huizen die gebouwd zijn als onderdeel van het kippenslachterij project in de jaren tachtig is de riolering door de achtertuin gelegd. Dat heeft zo zijn voordelen, vanaf het huis is amper zeven meter buis nodig tot aan de put. Omdat de oude buis van dun plastic op veel plekken gebroken is hebben we vandaag een nieuwe buis aangelegd tussen het huis en de rioleringsput in de tuin.

Nieuwe rioleringsbuis

24 queries. 0.066 seconds.