14 Dec 2008

Halve trap

Categorie: Onze bouwval — lammert @ 13:01

Dat criminaliteit in Kazachstan in veel gevallen erg gericht is op primaire levensbehoeften en dicht bij de mensen staat bewijst deze foto wel. In de ongeveer vier jaar dat onze bouwval nu leeg staat heeft kennelijk één van de buurtbewoners het koud gehad en het onderste deel van de trap meegenomen om in de kachel thuis op te stoken. Het bovenste deel van de trap is er nog; waarschijnlijk te zwaar of te opvallend om mee te sjouwen.

Wat we in de nabije toekomst met de trap gaan doen is nog niet helemaal duidelijk. Misschien maken we alleen de onderste drie treden nieuw, maar het kan ook zijn dat we besluiten om de hele trap te vervangen. De wat vreemde draai beneden kunnen we dan ook direct wat anders maken zodat hij niet zoals bij het origineel halverwege voor de voordeur uitkomt.

De onderste helft van onze trap is gestolen

24 queries. 0.503 seconds.