30 Dec 2009

Nieuwe borduur website

Categorie: Website ontwikkeling — lammert @ 22:41

Dat er al maanden geen levensteken van mij te horen is via dit medium wil niet zeggen dat ik stil zit. Met name in de zomermaanden is het bij ons in Kazachstan zo druk geweest met toeristen dat er nauwelijks tijd was om iets interessants te beleven, laat staan om daarover ook nog een verhaal op het internet te schrijven.

Maar de seizoenen wisselen en het is nu winter waardoor ik mij weer met een aantal meer computergebonden activiteiten kan bezighouden. Eén daarvan is het maken en onderhouden van websites.

Sinds vandaag is er een nieuwe telg in de lucht met de naam Pic2Pat. Via die website kun je foto’s gratis zelf omzetten naar borduurpatronen. Iets heel anders dan de sites over computertechniek en reizen die ik tot nu toe voornamelijk maakte, maar hier zijn ongetwijfeld ook belangstellenden voor.

4 Reacties

 1. Hallo Lammert,

  Waar je nu ook zit op de wereld, ik kwam je tegen op google en heb je weblog bekeken. Leuk dat de foto’s van school in Donkerbroek er op staan. Zo zie ik mezelf ook nog eens..
  groeten Auke Donker.

  Reactie door Auke Donker — 10 Feb 2010 @ 20:06

 2. K’was hier en vond het zure haring recept, cool
  Een groet uit Buenos Aires.

  Reactie door Kor van Lier — 24 Sep 2010 @ 20:50

 3. Hallo lambert,

  Heb je die spijkerbanden nog en welke maat is dat?

  Ik zoek er wat voor een tocht naar de noordkaapop 8 januari.

  Mvrgr

  Marcel

  Reactie door Marcel — 20 Dec 2010 @ 17:23

 4. De spijkerbanden zijn in Kazachstan, en op het moment gemonteerd onder mijn auto. Je kunt ze echter in elk Scandinavisch land kopen.

  Reactie door lammert — 31 Dec 2010 @ 0:25

26 queries. 0.544 seconds.