27 Jun 2011

Wapening in de vloer

Categorie: Onze bouwval — lammert @ 14:33

De serrevloer zal worden uitgevoerd in gewapend beton. We kiezen er hier bewust niet voor om vloerverwarming in de vloer te leggen, omdat we uit ervaring geleerd hebben dat een op volle grond gestorte betonvloer in de zomer een kamer heerlijk koel kan houden. De overige kamers op de begane grond krijgen wel vloerverwarming, waardoor we daar wel ‘s winters op onze blote voeten kunnen rondlopen. De fundering van de serre is nog jong en de onderlaag waarop de vloer wordt gestort is daardoor pas recentelijk aangebracht. De grond is wel aangestampt maar om problemen in de toekomst voor te zijn komt er toch voor de zekerheid een wapeningsnet in. Links op de foto zijn de buizen van de centrale verwarming te zien die we direct maar op de juiste plek meestorten.

Vloer wapening

10 queries. 0.055 seconds.