26 Sep 2011

Saffloer oogst op de Yirsu hoogvlakte

Categorie: Dagelijkse leven,Filmpjes — lammert @ 15:12

De meeste mensen weten dat we in Kazachstan wat in toerisme doen, maar daarnaast hebben we ook nog onze agrarische bezigheden. Het introduceren van westerse agrarische werkmethoden in Kazachstan wat ooit begonnen is met de import van rundveesperma en veeverlossers is nu een belangrijke activiteit geworden waar met name Elmira zich mee bezig houdt. Voor een Nederlandse boer voert ze het praktische management van een agrarische BV in het hoogland van Yirsu, niet ver van Zhabagly. Dat betekende afgelopen weekend dat het daar gezaaide saffloer geoogst moest worden.

1 reactie

 1. Hoi Lammert,

  Hé, je bent weer terug met je weblog!

  Alles goed? Met mij wel, ben ondertussen ook getrouwd. Heb het iets dichter bij huis gezocht, ben nl getrouwd met een IJslandse. Wij hebben ook 2 kinderen, Katrin van 5 en Gunnar van 2. Wellicht dat we over een aantal jaren eens langs kunnen komen om je vernieuwde huis te bewonderen.

  Wij wonen niet ver van Schiphol (Amstelveen) als je een keertje naar Nederland komt zou ik het leuk vinden als je even langs komt.

  Groet,
  Floris

  Reactie door Floris Janse de Jonge — 27 Sep 2011 @ 15:46

26 queries. 0.053 seconds.