7 Jun 2003

De ringen

Categorie: Bruiloft — lammert @ 18:12

Het moment van het uitwisselen van de ringen. Onder het toeziend ook van Angelika en de ambtenaar van de burgerlijke stand schuif ik de ring rond Elmira’s vinger. Zowel in Naderland, als in Kazachstan behoort een trouwring tot het gebruik. In Nederland zijn we gewend de naam van de partner in de ring te graveren samen met de trouwdatum, maar in Kazachstan kent men die gewoonte niet (waarschijnlijk om de ring later gemakkelijker te kunnen hergebruiken). Het ingraveren van Elmira’s naam in cyrillische lettertekens in mijn ring kostte daarom nog de nodige moeite. We hebben uiteindelijk de naam in een sierlijk lettertype met de computer geprint en die tekst door een handgraveur in de ring laten aanbrengen.

De ringen worden uitgewisseld

23 queries. 0.513 seconds.