4 Dec 2005

Sybren’s koekjeshuis

Categorie: In Nederland 2005 — lammert @ 13:26

We zijn met zijn drietjes aangekomen in Nijmegen waar het Sinterklaasfeest 2005 zal worden gevierd. Op de tafel—op de voorgrond uitvergroot—staat het speculaashuis dat Sybren samen met mamma Annegeet heeft gemaakt.

Sybren's speculaashuis

3 Reacties

 1. HELP!!! ik wil zo graag samen met mijn dochter zo;n huisje maken. Maar hoe plak je die koekjes aan elkaar??? Please stuur me een email dan kunnen we vandaag nog beginnen :))

  Alvast bedankt,
  Linda

  Reactie door linda — 31 Jan 2006 @ 11:04

 2. Het binnenwerk van het huisje bestaat uit opgestapelde ontbijkoeken. Die zijn met sateprikkers aan elkaar vast gezet. Vervolgens zijn de speculaasjes op het dak er op geplakt met een mengsel van boter en poedersuiker.

  De exacte verhouding om de boter en poedersuiker te mengen weet ik niet. Ik heb Annegeet gevraagd en volgens haar was dit een recept uit de Allerhande, een maandelijkse uitgave van de Albert Heijn. Waarschijnlijk de uitgave uit oktober of november 2005. Ik heb op de Allerhande internet site gekeken, maar kon het recept daar helaas niet vinden.

  Reactie door lammert — 31 Jan 2006 @ 11:44

 3. Super bedankt! Ik ga (nogmaals) een poging wagen zo’n leuk huisje in elkaar te zetten 🙂

  Groetjess
  Linda

  Reactie door linda — 31 Jan 2006 @ 11:52

25 queries. 0.530 seconds.