27 May 2006

Feest in Nijmegen

Categorie: Foto's van Nathalie — lammert @ 16:05

Vandaag is het feest, mijn zus Hylkje is jarig. Speciaal voor de verjaardag zijn we gisteren uit Kazachstan gekomen. Niet dat we morgen weer teruggaan overigens hoor, we blijven een maandje zodat Elmira Nederland eindelijk eens van de zonnige kant kan zien.

Nathalie burgert vrij snel in. Tijdens het sjoelen vindt ze het prachtig om in de sjoelbak met de steentjes te spelen. Haar neef Sybren belemmert ze zo wel een beetje de weg.

Nathalie speelt in de sjoelbak

1 reactie

 1. Hallo Lammert en Elmira,
  Via mijn broer Theo heb ik de weg gevonden naar jullie website en wat zie ik, ik sta erop! Even schrikken, hoor.
  Ik heb al met veel plezier stukjes gelezen op jullie site en ik ben nog lang niet uitgelezen. Ik vond je verjaardag van Hylkje trouwens erg gezellig. Ik vind het altijd leuk andere (nieuwe) mensen te ontmoeten. Als ik het geld en de tijd heb ga ik jullie vast eens bezoeken in Kazaghstan. Ik wil graag veel zien van de wereld, ben nog nooit verder gekomen als Spanje of Italië, dus Kazaghstan zou een mooi begin zijn.
  Ik hoop dat jullie nog veel plezier in Nederland hebben. Als het goed is wordt het van de week eindelijk mooi weer.

  Groetjes van Petra uit Zoetermeer

  Reactie door Petra — 5 Jun 2006 @ 17:13

25 queries. 0.527 seconds.