1 Jul 2006

In pot en fles

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 21:02

Het is zomer in Kazachstan en de meeste vruchten zijn nu rijp. Daarom is het het seizoen van het inmaken van allerhande vruchten voor de winter. In weckflessen, of als jam.

Hier maakt Elmira een grote pan met abrikozen klaar.

Elmira maakt abrikozen jam

1 reactie

  1. Hoi, Ik kijk met bewondering naar die grote pan abikozemjam in wording. Ik ben zelf ook een jammaaktster en ben gek op fijne pannen om dat in te koken. Maar ik vraag mij een ding af: hoe krijgt Elmira de pan geroerd als er zoveel inzit? En wat als de boel gaat koken? ‘Veel ruimte overhouden’ zei mijn moeder altijd als ik weer eens (veel te) veel vruchten in een keer wilde koken. Hoeveel potten hebben jullie met die pan gevuld?
    Heeft Elmira nog speciale recepten die makkelijk te maken zijn? en waarvan de spullen hier te krijgen zijn?
    Ik heb als tegen prestatie nog wel een heerlijk pruimenrecept dat zowel heerlijk als simpel is.
    Hartelijke groeten, Sandrina

    Reactie door Sandrina — 4 Sep 2006 @ 15:53

24 queries. 0.510 seconds.