7 Aug 2006

Nathalie krijgt gezelschap

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 3:46

Bij insiders is het al een tijdje bekend, maar nu dan ook via dit medium voor de rest van de wereld. Nathalie krijgt waarschijnlijk februari of maart volgend jaar gezelschap. Elmira is al een aantal weken zwanger en afgelopen week is ze voor een echo naar Shymkent geweest. Deze tweede telg ligt volgens de deskundigen hoger dan Nathalie, maar leuk pluspunt is vooral dat Elmira er minder last van heeft. De constante misselijkheid die bij Nathalie tot bijna de laatste dag geduurd heeft is er nu praktisch niet.

Afwachten wat, hoe en wanneer het er uitkomt, maar voorlopig ziet het er goed uit. Geheel in de trand met grote software fabrikanten zoals Microsoft moeten we nog een werknaam verzinnen tot dat de bevalling een feit is. Voor Nathalie was dat Knufsik, voor deze nieuwe telg moeten we nog even brainstormen.

4 Reacties

 1. Hallo Lammert en Elmira,
  Wat fijn dat Nathalie het volgend voorjaar gezelschap krijgt.
  Dagelijks kijk ik op je web-site om jullie leven in Kazachstan te volgen. Ik ben een nichtje van je moeder. Jongste dochter van Ome Doekele en Tante Hiltje. De technische gedeeltes lees ik snel door, want dat boeit me niet zo, maar de rest is erg interessant. Ik wens jullie een goede zwangerschap toe en hopelijk volgend voorjaar een gezonde zoon of dochter.
  Hartelijke groeten Hielkje

  Reactie door Hielkje Tiesinga-Haisma — 9 Aug 2006 @ 20:23

 2. Gefelicteerd,

  En geniet de komende tijd, en succes met de voorbereidingen, en bedenken van een naam.

  ps. wij lezen regelmatig de log, erg leuk.

  Groet Albert en Willy Bunte uit Nieuwegein

  Reactie door Albert & Willy — 10 Aug 2006 @ 15:38

 3. Van harte gefeliciteerd!

  Wij hebben trouwens de knoop bijna doorgehakt. Waarschijnlijk gaan we met nieuwjaar 10 dagen naar Kazachstan. Dan ziet mijn vriend eindelijk zijn ouders in Almaty eens terug. (En ik wil graag nog 3 dagen naar Astana, heb jij nog tips?)

  Reactie door Hette — 10 Aug 2006 @ 18:22

 4. Da’s leuk nieuws Lammert. Proficiat. Ook Elmira en Nathalie natuurlijk.
  En dan zit jij hier ver van huis in het natte Nederland.
  Zal wel even op de tanden bijten zijn. Nou ja, voor je het weet zit het er op en kun je naar huis.
  Misschien zijn wij er voor die tijd nog even langs geweest.
  Gisteren zijn eindelijk onze visa beschikbaar gekomen en dus kunnen we komende week op weg naar die verre oorden in Kazakhstan.
  Een fijne tijd toegewenst. Voor jouw en je gezin. In elk geval zal ik wat van me laten horen als we terug in Nederland zijn.

  Reactie door Ron Reijnders — 12 Aug 2006 @ 22:30

26 queries. 0.556 seconds.