1 Jul 2012

Storten van de keldervloer

Categorie: Onze bouwval — lammert @ 19:14

Nee, Elmira heeft geen enge huidziekte. Dit is het resultaat wanneer je een keldervloer stort en met de trilnaald het beton extra verdicht. Wanneer er wat meer water in zit dan nodig dan gaat het lekker spetteren.

Cement op Elmira's benen
Storten van onze keldervloer

2 Reacties

 1. Beste Lammert
  Enkele jaren geleden was ik informatie over een wiellager aan het zoeken en kwam toen o.a. uit op jullie site waar het versleten wiellager van jullie auto beschreven werd.Vanaf dat moment “volg” ik jullie regelmatig met bewondering en respect voor datgene wat jullie realiseren.
  Wat mij al enige tijd ontgaat is de status van het “nieuwbouwhuis” waarvan ik het laatste lees dat de werkzaamheden (plaatsen hekwerk)rondom de erfgrens in oktober 2008 zijn afgerond.Mag ik hieruit concluderen dat eerst de “bouwval” afgemaakt wordt,hierin gaan wonen en vandaaruit de werkzaamheden “nieuwbouwhuis” weer hervat worden?

  Reactie door Arno Siebelt — 10 Jul 2012 @ 17:53

 2. Hoi Arno,
  De nieuwbouw staat inderdaad stil totdat onze bouwval zover klaar is dat we daar in kunnen. Veel van de dingen die we in de nieuwbouw willen realiseren zoals een grote kelder proberen we eerst in het klein uit. Dan weten we waar we aan beginnen 😉 Maar onderhand kun je ons verbouwproject ook wel haast nieuwbouw noemen. Want het enige dat nog origineel is zijn de buitenmuren en kanaalplaten van de verdiepingsvloer en het plafond.

  Reactie door lammert — 10 Jul 2012 @ 19:30

26 queries. 0.535 seconds.