28 Dec 2006

Aanvraag verblijfsvergunning ingeleverd

Categorie: Over webloggen — lammert @ 13:05

Vandaag zijn Elmira en ik naar het politiebureau in Wanovka geweest. Bij het hoofd van de immigratiepolitie hebben we alle benodigde documenten ingeleverd die nodig zijn voor de aanvraag van mijn verblijfsvergunning voor Kazachstan. Vele uren, zo’n 3000 kilometer met de auto en 2600 kilometer met de trein waren nodig om alle noodzakelijke documenten voor de aanvraag bij elkaar te schrapen.

Nu we klaar zijn met de verblijfsvergunning aanvraag kunnen we ons weer op waar meer dagelijkse zaken richten, zoals het bijwerken van de weblog. De komende dagen zullen daarom met terugwerkende kracht berichten en foto’s hier geplaatst worden.

2 Reacties

 1. Ieder jaar prikken wij voor oudjaar een land op de werelbol om dat land te nemen als thema van het eten en de verdere aankleding van de avond.En dat is dit jaar dus Kazachstan. De eerste reactie van de kinderen was o dat wordt bietensoep maar we hebben lekkere recepten gevonden op internet.Vroeger(we doen dit al vele jaren )moesten we in de bibliotheek op speurtocht, maar tegenwoordig gaat dat wat makkelijker.En zo kwamen we vandaag op jullie site en we vonden het erg leuk om te lezen.We vinden het erg knap om zo ver van huis een bestaan op te bouwen.
  We wensen jullie een fijne jaarwisseling en vele groeten uit Breda

  Reactie door Ruygers-de Laat — 30 Dec 2006 @ 14:59

 2. Hey,

  een beetje hopeloos op zoek naar een routeplanner die mij van Atyrau in Kzakhstan naar Gilgit in Pakistan zou brengen kwam ik te recht op jouw blog. Nice ! Ik ga het zeker één dezer dagen doorlezen. Kan jij mij alvast vertellen hoe lang ik er over zou rijden van Atyrau tot Almaty maw als ik Kazakhstan binnenkom via Rusland en naar Pakistan wil reizen.
  Ik hoop dat ik je hiermee niet te veel belast.
  Ben benieuwd naar de rest van je blog ;o)
  Groetjes Carla vanuit België

  Reactie door Ncumisa — 7 Feb 2007 @ 15:24

24 queries. 0.589 seconds.