31 Dec 2006

Zoek de verschillen

Categorie: Luchtig — lammert @ 8:46

De laatste dag van het jaar alweer. Vaak een dag van oliebollen eten, gezelschapsspellen spelen en verveeld wachten tot de klokken en vuurwerk om 12 uur het nieuwe jaar inluiden. Voor wie zich verveelt heb ik voor vandaag een puzzeltje. Zoek de verschillen in de twee foto’s. Beide foto’s zijn op 24 juni 2003 genomen na het etentje in kleine kring ter ere van de officiële inschrijving van ons huwelijk bij de burgerlijke stand.

Voor wie het moeilijk vindt alvast een hint: Op de rechter foto staan rode trottoirstenen, op de linker foto niet. Mocht je meer verschillen vinden, schrijf ze gerust als reactie bij dit bericht.

Zoek de verschillen

1 reactie

  1. eeeeuuuhhh ik heb er 1 . kleren van het standbeeld zijn eraf(of opgeschoven) maar lammert ik lees met veel plezier en stijgende achting je hele weblog. . . alles ten voeten uit een echte fries met een passie . .en je nuchterheid en je “zonderlinge” buitenlander zijn . . . oke . vooral je comments op deze en gene vind ik geweldig. ga zo door … en oja dat alles komt sinds ik mijn eigen naam googelde en via dat jou , dit weblog vond.
    groeten aan jou en je vrouw en je kinderen

    hopend dat je me nog herrinnerd. . . george walter+vrouuw en kinderen(2)

    Reactie door george walter — 14 Sep 2007 @ 18:56

26 queries. 0.528 seconds.