24 Apr 2007

Ezel uit de bocht

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 12:33

Kalverliefde ken ik wel, maar ezelsliefde was iets nieuws voor mij—tot vandaag. Terwijl Elmira naar de bank in Wanovka ging zat ik rustig in de auto samen met Isabel te wachten op haar terugkomst. Plotseling hoorde ik naast de auto een luid gehonk van een ezel. De mannelijke ezel die een ezelskar van een oude man voort trok had op het erf van een huis vlakbij een aantrekkelijke jonge soortgenoot van het andere geslacht ontdekt. De jongedame zat aan een paal vastgebonden en kon daarom niet naar hem toekomen. Zonder zich te bedenken was hij daarom zelf door de berm op haar afgespurt met de ezelskar en verbouwereerde berijder in zijn kielzog. De berijder had vervolgens de grootst mogelijke moeite zijn verliefde trekdier weer op de weg te krijgen.

Ik weet het nu zeker, ook ezels kennen liefde op het eerste gezicht.

Verliefde ezels

10 queries. 0.045 seconds.