25 May 2008

Container voor de bouw

Categorie: Nieuwbouw huis — lammert @ 12:08

We hebben voor dit jaar grootse bouwplannen. Daarvoor zijn behoorlijk wat bouwmaterialen en gereedschappen nodig. Om die gemakkelijk ‘s avonds op te kunnen bergen hebben we besloten een zeecontainer te kopen en die op ons bouwterrein te plaatsen. Daarin kan alles netjes opgeborgen worden en hoeft niet zoals nu elke keer alles aan het eind van de dag mee naar huis terug te worden genomen.

Bij ons in de omgeving stonden enkele 40 voets containers te koop en wij hebben nu eentje gekocht het dorp Tjulkebas, zo’n 20 kilometer verderop. Een Shymkentse vriend van mijn schoonzus verzorgt het vervoer. Van de vrachtwagens in de buurt bleek er niet één groot genoeg om een 12 meter lange container te vervoeren. Vandaar dat we een vrachtwagen van 100 kilometer verderop nodig hadden.

12 Meter is wel een ideale maat voor een bouwmaterialen container. Betonijzer past er precies in en ligt daardoor veilig opgeborgen en vrij van roest door regenbuien.

Container voor onze bouwmaterialen

24 queries. 0.510 seconds.