17 Jul 2008

Stelling om te lassen

Categorie: Nieuwbouw huis — lammert @ 15:38

De meeste lassers in Kazachstan maken hekwerken op de grond. Dat is lastig en niet erg comfortabel. Bij het storten van de betonpalen heb ik er voor gezorgd dat alle tussenafstanden tussen de palen ongeveer gelijk zijn waardoor alle hekwerken identiek kunnen worden. Daarom heb ik een mal gelast waarin een hekwerk precies past met steuntjes op de plaatsen waar de dwarsprofielen moeten komen. Die mal is op twee driepoten geplaatst waardoor hij gemakkelijk om zijn as kan draaien waardoor ik zowel de voorkant als de achterkant van een hekwerk gemakkelijk kan lassen. Bijna zonder te hoeven meten en op een gemakkelijke werkhoogte kan ik zo de benodigde 71 hekwerkplaten klaarmaken.

Las stelling voor ons hekwerk

7 queries. 0.038 seconds.