26 Nov 2008

Straatverlichting bij daglicht

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 16:22

En zo ziet de nieuwe straatverlichting in Zhabagly er bij daglicht uit. Keurige nieuwe palen en lampen en uiteraard aan elke paal halverwege twee kleine buisjes waar vlaggetjes in kunnen worden gestoken wanneer er een feestdag is. Over alle belangrijke zaken wordt hier in Kazachstan goed nagedacht.

Aan de tweede houten telefoonpaal van links gezien hangt één van de nieuwe straatnaambordjes. Bovendien zijn afgelopen maand huisnummers uitgedeeld die mensen op hun huis of op hun erfafscheiding kunnen bevestigen. De beschaving komt razendsnel dichterbij hier.

In de verte is te zien dat de sneeuwgrens op zo’n 2000 meter ligt. Dat betekent dat het bij ons voor eind November zeer aangenaam weer is.

Sneeuwgrens op 2000 meter

24 queries. 0.501 seconds.