28 Jul 2012

Kleine berggeit

Categorie: Dagelijkse leven,Filmpjes — lammert @ 17:04

Twee weken is familie van Elmira uit Rostov op bezoek. Nichtje Lena en haar veertien jaar oude dochter Katja. Twee weken die worden volgemaakt met bijpraten, maar ook met uitstapjes in de omgeving. Vandaag zijn ze naar de Aksu Canyon in het natuurreservaat. Dat is één van de diepste kloven in Centraal Azië. Nathalie is ook mee, voor de tweede keer in haar leven. Maar deze keer gaat ze niet alleen naar de kloof kijken vanaf de bovenhelling. Net als alle andere bezoekers loopt zij de helling af naar beneden. En dat is niet zo maar een helling. Een smal paadje met rollende stenen en andere hindernissen. Het hoogteverschil is zo’n 300 meter. Samen met Katja is ze echter als eerste beneden. Van Katja kan dat verwacht worden, zij is fanatiek gymnast en gaat naar een speciale sportschool. Maar de zevenjarige Nathalie laat zien dat wonen in een bergachtige omgeving en bijna dagelijks rennen op de hellingen bij het bergpension ook zijn vruchten afwerpt. Ook op de terugweg is ze als eerste weer boven.

1 reactie

  1. Wow! amazing. Never been to the Grand canyon but but in a video they look similar. got plans to visit Kazachstan but can not find information of your guesthouse on Lammertbies.com ?

    Reactie door Hummle — 9 Jan 2013 @ 12:51

9 queries. 0.044 seconds.