29 Jul 2012

Ruwbouw kelder klaar

Categorie: Onze bouwval — lammert @ 19:08

De kelderbak is goeddeels klaar. De bekistingsplaten zijn verwijderd en in de muren zijn sleuven gefreesd waar de elektriciteitsdraden voor de verlichting en stopcontacten moeten komen. Wat beschadigingen in de hoeken die ontstaan zijn bij het verwijderen van de bekisting worden de komende dagen bijgewerkt en dan kan het deksel erop. Dat deksel wordt direct de vloer van de opslagruimte die boven de kelder komt. Eén van de bekistingsplaten hebben we maar in de kelder laten staan, want die is binnenkort weer nodig voor het plafond. Alle gruis en rommel is wel opgeruimd, waardoor de kelder nu een wat vriendelijker aanblik heeft.

In de wand aan de overkant een centimeter of tien boven de vloer is één van de twee ventilatiekanalen te zien. Daarmee hopen we te voorkomen dat er al te veel muffe luchtjes in de kelder blijven hangen.

De opgeruimde ruwbouw kelder

24 queries. 0.511 seconds.