30 Jul 2012

Pergola

Categorie: Dagelijkse leven — lammert @ 13:18

Naast bouwvakker ben ik hier in Kazachstan ook klusjesman. Vooral met de slijptol en het lasapparaat ben ik geregeld in de weer. Een aantal bedden die in Maleisie gemaakt zijn hebben inmiddels bijvoorbeeld al een upgrade gehad om geschikt te worden voor Westerse toeristen die gemiddeld wat zwaarder zijn dan hun Zuidoost Aziatische medemensen. En ook maak ik af en toe wat permanents voor in de tuin. Vorig jaar was het een grote schommel voor de kinderen, dit jaar een pergola waar de toeristen onder kunnen zitten of liggen, naar boven reikend om de druiven te plukken.

Pergola

2 Reacties

  1. wat een geweldig leuk verslag ik heb een hele tijd zitten lezen en kijken aangezien ik zelf graag bij mijn vriendin in taganrog wil gaan wonen. heel benieuwd hoe je het daar hebt. gr ruud

    Reactie door ruud — 30 Sep 2012 @ 16:51

  2. Hoi Lammert,
    Ik ben al weer helemaal bij met lezen! Tijd voor je (halfjaarlijkse) update?

    Reactie door Ted — 13 Jan 2013 @ 19:13

24 queries. 0.509 seconds.