17 Sep 2011

Bomen ruimen het veld

Categorie: Dagelijkse leven,Filmpjes — lammert @ 16:07

Wie de weblog in het verleden gevolgd heeft zal zich mogelijk nog herinneren dat het omdrukken van bomen met de bulldozer één van onze favoriete methodes was om bomen te rooien. Vandaag hebben we een wat meer conventionele methode met een kettingzaag toegepast om enkele fruitbomen uit de tuin te verwijderen. Een speciaal moment om meerdere redenen. Ten eerste was het een emotioneel moment voor mijn schoonvader omdat één van deze bomen in het verleden geplant was ter gelegenheid van de geboorte van zijn eerste kind. Maar de andere speciale reden is dat op de plek waar de bomen stonden een uitbouw van het guesthouse zal komen. De capaciteit zal worden uitgebreid met een gebouw met twee verdiepingen waarbij op elke verdieping zes tweepersoons kamers komen. Als deze aanbouw klaar is zal daarmee de capaciteit van ons pension in het dorp uitgebreid worden van zes kamers voor 11 mensen nu, tot 18 kamers voor 35 mensen. Samen met het guesthouse met vier kamers in de bergen, de twee yurten en de grote kampeerplaats kunnen we daardoor grote groepen gemakkelijk herbergen.

10 queries. 0.049 seconds.