10 Jul 2012

Hurktoilet

Categorie: Onze bouwval — lammert @ 16:57

Wie de weblog al wat langer volgt zal weten dat we op elke verdieping in ons huis een inbouwtoilet krijgen en op de bovenverdieping ook nog een bidet. Deze foto van een hurktoilet doet daarom misschien wat vreemd aan. Maar de lezers die echt lang meegaan weten dat een Kazach bij voorkeur niet in een huis schijt. Om aan die wenst tegemoet te komen plaatsen we naast de sauna een hurktoilet. Maar niet zo’n stinkend gat in de grond, maar in plaats daarvan een hurktoilet dat op de riolering is aangesloten en dat je na elk gebruik kunt doorspoelen.

En natuurlijk is dit toilet ook voor onszelf handig als we in de tuin zijn en geen zin hebben om voor onze behoefte helemaal het huis in te gaan.

Hurktoilet

2 Reacties »

Volg de discussie via de RSS Feed

  1. Hallo! Heel mooi. Ik vindt deze hurktoilet heel mooi en ben al een tijdje op zoek naar precies zo’n model. Helaas zonder resultaat. Graag zou ik daarom willen weten van waar u deze gekocht heeft? Ik hoop op antwoord.

    Met vriendelijke groet, I. Sarvari

    Reactie door Sarvari — 25 Aug 2015 @ 21:21

  2. Dit hurktoilet heb ik gekocht in een bouwmarkt in Shymkent in Kazachstan.

    Reactie door lammert — 25 Aug 2015 @ 22:16

Volg de discussie via de RSS Feed

Geef een reactie

24 queries. 0.531 seconds.